Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

П'ятниця, 6 вересня 2019, 16:59

Бюджетна комісія Львівської облради забрала гроші у 6 програм через незадовільне їхнє виконання

Львівська облрада

Бюджетна комісія Львівської облради перерозподілила 16 млн грн., зменшивши фінансування 6 програм на користь 7 інших програм. 

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Голова комісії Олег Домчак наголосив, що станом на початок вересня виконання обласних цільових програм склало лише 42%.

"На попередньому засіданні бюджетної комісії ми підбивали проміжні підсумки за півроку і висловлювали стурбованість щодо реалізації багатьох цільових програм, оскільки рівень їх виконання становив близько 20%. Станом на початок осені ситуація покращилася, але не суттєво – маємо 42%. І це непокоїть" – сказав він.  

Зміни, затверджені комісією,  розгляне сесія Львівської обласної ради у вівторок, 10 вересня.

Станом на 1 серпня 2019 року  Програма підвищення конкурентноспроможності Львівської області виконана на 30%, Програма енергозбереження та бюджетної сфери на 19%, Програма розвитку освіти на 33%, Програма охорони навколишнього середовища на 19%, а Програма розвитку та утримання автомобільних доріг на 8% . Про це  повідомляє сайт Львівської обласної ради. З переліком обласних програм можна ознайомитись на сайті Львівської облради.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.