Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

парк у Львові

Понеділок, 9 вересня 2019, 17:13

У Львові розроблять правила догляду за деревами

парк у Львові

У місті створили робочу групу, яка напрацьовуватиме правила догляду за деревами у Львові.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №468 від 5 вересня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з розробки правил догляду за деревами у Львові.

"З метою впорядкування процесу догляду за деревами у Львові, для якісного забезпечення охорони зелених насаджень міста, утворити робочу групу з розробки правил догляду за деревами у м. Львові" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив заступницю міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк, а її заступником – в. о. директора департаменту містобудування, начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові Володимира Цабака.

У склад робочої групи також входитимуть: заступник директора департаменту містобудування, начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський, директор Львівського комунального підприємства "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід, депутат міської ради, голова постійної комісії екології та природокористування Ірина Оршак.

Робоча група має до 1 жовтня цього року розробити проект правил догляду за деревами у Львові та подати міському голові до 15 жовтня пропозиції щодо ефективної їх реалізації.

Нагадаємо, у червні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали електронну петицію проти варварської обрізки дерев у Львові.

А 15 травня Львова Андрій Садовий під час зустрічі з громадськими активістами запропонував ввести нову посаду ландшафтного архітектора Львова, який контролюватиме процес обрізки дерев.

Додамо, Мінрегіон ініціює зміни до норми висадки і поливу дерев у всіх містах України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.