Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

liga.net

Понеділок, 12 листопада 2012, 13:20

Львівська «Батьківщина» почистить свої ряди

Аналіз участі та результатів Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" у виборчій кампанії 2012 року проведуть сьогодні на своєму засіданні члени її Бюро. 

 

Про це «Варіанти» повідомив голова ЛОО ВО «Батьківщина», народний депутат Роман Ілик.

«Штаб ВО «Батьківщина» на Львівщині завершив свою роботу, організація працює в звичному режимі. Сьогодні на засіданні Бюро ми розпочнемо аналізувати результати нашої роботи у виборчий період», - сказав Ілик.

Голова партійної організації наголосив, що до Бюро звертаються первинні партійні організації з вимогою звільнити з лав партії тих членів, які не витримали перевірку і погано спрацювали під час парламентських виборів.

«Такі звернення є, наприклад, по Дрогобицькому виборчому округу», - сказав Ілик.

Ілик також запевнив, що на всіх рівнях будуть заслухані керівники районних партійних організацій Мостиського, Городоцького і Самбірського районів, які входять до 123 виборчого округу.

«У цьому окрузі наш мажоритарний кандидат програв. Будемо розбиратися чому це сталося. До штабу надходили доповідні від мажоритарного кандидата, які також будуть нами розглянуті», - наголосив він.

Нагадаємо, у 123 в.о. в народні депутати від ВО «Батьківщина» балотувалася Тетяна Чорновол.

ВО «Батьківщина» на парламентських виборах на Львівщині посіла друге місце після ВО «Свобода».  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.