Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Понеділок, 12 листопада 2012, 14:03

Фронт змін не планує міняти П'ятака на посаді заступника голови Львівської облради

Фронт змін не збирається міняти Валерія П'ятака, який був членом фракції Наша Україна, на посаді заступника голови Львівської облради, адже він - "хороший професіонал, який добре справляється зі своїми обов’язками".

Про це в коментарі Варіантам заявив голова фракції Фронту змін у Львівській облраді Степан Кубів.

«Валерій П’ятак є кваліфікованим, моральним політиком і спеціалістом в економічній галузі і відповідає всім засадам людини, що є на своєму місці», – зазначив Кубів.

Він додав, що П’ятак своєю діяльністю у Львівській облраді показав, що здатен очолювати блок роботи, який стосуєтсья бюджету, соціальних програм, мікропроектів.

«Це людина, яка має достатньо високу кваліфікацію і розуміння процесів, які відбувалися в період, не найкращий для області, мається на увазі кризовий період», – додав Кубів.

Нагадаємо, фракція партії «Наша Україна» у Львівській облраді, головою якої був Валерій П'ятак, у серпні оголосила про саморозпуск

За результатами парламентских виборів голова Львівської облради Олег Панькевич отримав мандат народного депутата. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.