Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 9 вересня 2019, 18:15

9 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 9 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що 10 вересня відбудеться презентація нового iPhone 11 компанією Apple.

Нові смартфони будуть називатися iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Ймовірна дата старту продажів iPhone – 27 вересня. За даними Bloomberg, жодна з нових моделей не буде підтримувати 5G, однак отримають швидкі процесори Apple A13 і можливість реверсної бездротової зарядки.

Крім цього українців зацікавило те, що іспанський тенісист Рафаель Надаль став переможцем US Open-2019. У фінальному матчі іспанець обіграв п'яту ракетку турніру Даніїла Медведєва з Росії. Майже п'ятигодинний поєдинок завершився перемогою Надаля в п'яти сетах – 7:5, 6:3, 5:7, 4:6, 6:4.

Іспанський тенісист в четвертий раз в кар'єрі виграв US Open і в дев'ятнадцятий – турнір "Великого шолома". Також він став рекордсменом за кількістю перемог на турнірах "Великого шолома" після 30 років – п'ять титулів.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Очільник Львівщини передав ДФС ділянку в Червонограді, де знаходиться податкова інспекція міста.

- Бурштинська ТЕС за рік викинула у атмосферу більше 182 тисячі тонн забруднюючих речовин.

- Любомира Мандзій іде з посади керівника департаменту освіти Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.