Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Вівторок, 10 вересня 2019, 14:50

У 2020 року Wizz Air запускає рейс зі Львова до Будапешта

аеропорт "Львів"

Wizz Air планує запровадити авіасполучення Львів – Будапешт з червня 2020 року.

Про це повідомляє Wizz Air на своїй сторінці у Facebook.

Угорська авіакомпанія Wizz Air наступного року запустить рейси зі Львова та Харкова до Будапешта.

Зокрема, рейс Львів – Будапешт відкриють з 3 червня 2020 року, а з Харкова до столиці Угорщини – з 1 червня. Зі Львова в Будапешт Wizz Air почне літати 3 червня – по середах і неділях.

На базі в Будапешті буде розміщено додатковий літак Airbus A321neo і завдяки цьому з'явиться можливість обслуговувати нові напрямки з угорської столиці.

Нагадаємо, про плани Wizz Air запровадити авіасполучення Львів – Будапешт сьало відомо ще наприкінці 2018 року. Також з жовтня лоукостер Wizz Air літатиме з аеропорту "Львів" до Ларнаки на Кіпрі та з 20 жовтня збільшить частоту рейсів з аеропорту Львова до Словаччини, Польщі та Німеччини.

Додамо, угорський лоукост Wizz Аir працює в Україні з 2008 року. Тривалий час компанія здійснювала польоти лише у Київ, втім навесні 2017 року вона повернулась і до Львова, запровадивши авіарейси до Берліна і Вроцлава. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.