Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

narodna.in.ua

Понеділок, 12 листопада 2012, 14:22

Суд Львівщини повернув у державну власність ділянку вартістю майже 20 млн. грн.

Господарськиq суд Львівської областізадовольнив позов прокуратури про розірвання договору оренди із ТзОВ «Торговий дім «Біоніка» на земельну ділянку у Винниках вартістю 19,4 млн. грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Лвівської області.

«Прокуратура Личаківського району під час перевірки додержання вимог земельного законодавства встановила, що ТзОВ «Торговий дім «Біоніка» у Винниках використовує земельну ділянку, площею 3,2 га загальною вартістю 19,4 млн. грн. Відбувається це на підставі договору оренди, укладеного з міською  радою ще 2008 року у зв'язку із набуттям права власності на об'єкт незавершеного будівництва», – зазначено у повідомленні.

Суди визнали недійсним договір купівлі-продажу цього нерухомого майна а за рішенням господарського суду Львівської області, задоволений позов прокурора Львова в інтересах Міністерства охорони здоров'я України в особі ДАК «Укрмедпром» до ТзОВ «Торговий дім «Біоніка» про скасування державної реєстрації права власності на майновий комплексю. Отже, об’єкт на даний момент знаходиться у державній власності.

У зв’язку із цим прокуратура Личаківського району Львова в господарський суд Львівської області пред'явлила позов про розірвання вищевказаного договору оренди земельної ділянки та скасування запису про його державну реєстрацію. Цей позов суд задовольнив.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.