Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Середа, 11 вересня 2019, 12:18

На Сокальщині затримали зловмисника, який продавав опій

наркотики

Затриманому у Сокальському районі місцевому наркоторговцю загрожує до 10 років ув'язнення.

Про це повідомляє прес-сужба Львівської прокуратури.

Червоноградська місцева прокуратура, Сокальське відділення поліції та управління протидії наркозлочинності у Львівській області, задокументували декілька фактів виробництва, зберігання та збуту опію ацетильованого.

Відомо, що забороненим товаром торгував 56-річний раніше судимий житель Червонограда. Під час обшуку дачного будинку фігуранта виявили та вилучили макову солому, насіння маку, шприци з вмістом речовини, схожої на опій, канабіс, 44 рослини конопель, хімічну речовину, необхідну для виробництва опію та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Підозрюваного затримали в порядку ст.208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Надалі слідчий суддя обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб із правом внесення 155 тис. грн застави. Також призначили відповідні експертизи.

За скоєне правопорушнику загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.