Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Ghostemane

zal.fm

Середа, 11 вересня 2019, 12:46

До Львова зі сольним концертом приїде Ghostemane

Ghostemane

1 квітня в рамках європейського туру у Львові виступить відомий американський репер Ghostemane.

Про це повідомила концертна агенція Pop Corn CA на своїй -сторінці.

Відомий американський хіп-хоп-виконавець Ghostemane їде в Україну з 2 концертами у рамках європейського туру. Перший відбудеться у Львові в клубі FESTrepublic 1 квітня, а другий – у Києві, в клубі Atlas 2 квітня.

"Ви просили – ми почули. Ерік Уітні, якого всі знають, як Ghostemane, повертається в Україну. На цей раз з 1, а з 2 концертами", – йдеться у дописі.

Старт продажу – 13 вересня о 11:00 год на сайтi: bit.ly/ghostemanelviv

Зазначимо, Ерік Уїтні, більш відомий за сценічним псевдонімом Ghostemane (раніше Ill BIZ) – американський репер з Лос-Анджелеса, Каліфорнія, який поєднує хіп-хоп з естетикою металу. У своїх піснях Ghostemane часто використовує індастріально-нойзові сінти та перевантажені гітари з 808 драм-машиною і треповими структурами. Іноді зустрічаються брейкдауни.

Для вокалу Еріка характерний швидкий речитатив зі зміною голосів, пронизливий спів, що нагадує читання заклинань під час ритуалів і скрімінг, що підкреслює агресивність посилу тексту. Кліп на його пісню "Mercury: Retrograde" з альбому "Hexada" набрав більше 173 мільйонів переглядів на YouTube.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.