Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

П'ятниця, 13 вересня 2019, 13:55

Львів’яни стали частіше купувати нові авто – рейтинг моделей

авто

У серпні у Львові та області придбали понад 350 нових автомобілів.

Порівняно із серпнем минулого року, продажі зросли на 15%. Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $11 млн, а середня вартість кожного з авто – $31 тис. Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault, яких зареєстрували 70 автона суму $1 млн. Також попитом користувалисяKia та Toyota, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто львів’яни найчастіше купували Fiat 500. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan MCV. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. Поміж позашляховиками найбільше продажів отримав кросовер KiaSportage, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, минулого місяця українці придбали 8,2 тис нових автомобілів. Це на 16% більше, ніж у серпні 2018 року, а сума витрат становила $260 млн.

Нагадаємо, у липні у Львові та області придбали 370 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував понад $34 тис. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.