Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярмарок вакансій

центр зайнятості

Вівторок, 17 вересня 2019, 15:35

У Львові відбудеться Ярмарок вакансій

Ярмарок вакансій

20 вересня у Ярмарку вакансій візьмуть участь більше 35 роботодавців Львова, які пропонуватимуть 950 вакансій для шукачів роботи.

Про це повідомила прес-служба Львівського міського центру зайнятості. 

У п'яницю, 20 вересня, о 11.00 год в приміщенні Львівського будинку праці на вул. Княгині Ольги, 122, стартує Ярмарок вакансій.

У заході візьмуть участь понад 35  роботодавців Львова, які запропонують шукачам роботи більш ніж 950 вакансій за 105 професіями та спеціальностями.

Відвідувачі ярмарку зможуть пройти співбесіду з працедавцями, ознайомитися з наявними вакансіями, які є на ринку праці Львова, отримати консультації фахівців центру зайнятості.

Також у рамках ярмарку о 10.00 год відбудеться семінар "Техніка пошуку роботи. Використання джерел  інформації про вакансії". Впродовж заходу фахівцями з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних надаватимуться консультації щодо виповнення резюме.

Крім цього, на 10.00 год запланована презентація Львівського центру професійної – технічної освіти державної служби зайнятості. Презентуватимуться професії перукаря, манікюрника, візажиста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.