Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 17 вересня 2019, 18:20

17 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня. 

Сьогодні, 17 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що олігарх Ігор Коломойський натякнув, що підпал будинку колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої може бути вигідний їй самій. За його словами, тепер "скоріше за все, її не видадуть. Тож думайте самі".

Раніше журналісти запитували Коломойського про його конфлікт із екс-головою НБУ, на що олігарх відповідав, що, у Гонтаревої і без нього вистачає ворогів. Гонтарева зараз проживає й працює у Лондоні (Великобританія).

Також українці цікавилися, що вчора в Росії засудили 24-річного актора Павла Устінова до 3,5 років колонії за те, що під час масових затримань у Москві він нібито вивихнув плече співробітнику Росгвардії.

Цей судовий вердикт став черговим вироком у так званій "московській справі" – її фігуранти так чи інакше пов’язані з мітингами за проведення чесних виборів у Москві. Випадок безпідставно затриманого Устінова – серед найбільш абсурдних. На його підтримку російські актори вже почали масштабний флешмоб.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

 

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- у 2018 році народний депутат з Львівщини Андрій Лопушанський задекларував квартиру у Києві, секцію у Ялті, колекцію ікон, Біблію й 4 швейцарські годинники;

- поблизу села Підсоснів вже три тижні триває пожежа торфу, за цей час її площа збільшилась до декількох гектарів;

- кількість постраждалих, які отруїлися в ресторані Сінатра, збільшилася до 7 осіб;

- ЛКП "Зелене місто" витратить 1,6 млн грн на висвітлення своєї діяльності у ЗМІ та створення сайту щодо вивезення сміття зі Львова;

- Зеленський призначив нову суддю на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.