Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Понеділок, 12 листопада 2012, 18:36

«Jazz Bez» триватиме на один день довше цього року

Цього року джазовий фестиваль «Jazz Bez» триватиме на один день довше і в Україні, і в Польщі – із 7 по 17 грудня.

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба МО «Дзиґа».

«До програми фестивалю приєдналось «Benito Gonzalez trio», до якого американський джазовий піаніст, учасник квартету Кенні Гаррета  Benito Gonzalez запросив грати словацького барабанщика-вундеркінда Девіда Годека та одного з кращих басистів пострадянського простору Аркадія Овруцького. Саме концерт «Benito Gonzalez trio»  у львівському клубі «Picasso» завершуватиме  «Jazz Bez», – зазначено у повідомленні.

У цьогорічному фестивалі візьмуть участь 15 міст України та Польщі: Львів, Луцьк, Київ, Харків, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Севастополь, Одеса, Перемишль, Люблін, Санок, Новиця, Ярослав та Білосток. А на сценах гратимуть понад 100 музикантів та колективів.

У Львові квитки на «Jazz Bez»  можна придбати у касах Львівської Філармонії (вул. Чайковського,7), клубі "Picasso" (вул. Зелена,88) та у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська,35).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.