Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка лісів

Середа, 18 вересня 2019, 13:33

На Золочівщині лісник незаконно відвантажував дубову деревину

вирубка лісів

Посадовець видав місцевому мешканцю майже сім кубометрів вартістю майже 27 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Працівники слідчого управління Головного управління Нацполіції у Львівській області завершили досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за фактами розтрати майна та службового підроблення, вчиненими працівником державного лісогосподарського підприємства .

Як встановили правоохоронці, майстер лісу, 38-річний житель міста Золочів, двічі безоплатно відвантажував місцевому мешканцеві дубову деревину. Загальна кількість продукції, незаконно виданої посадовцем – майже сім кубометрів вартістю майже 27 000 гривень.

Окрім того, лісник підробив товарно-транспортну накладну на відпуск деревини, виписану начебто на іншу особу.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених  ч.1,3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - включно до позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Обвинувальний акт скерований на судовий розгляд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.