Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 18 вересня 2019, 18:15

18 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня. 

Сьогодні, 18 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що завтра, 19 вересня, – 262-й день року за григоріанським календарем й у цей день православні українці відзначають свято Михайлове чудо.

У цей день люди намагалися всю роботу закінчити до обіду або взагалі не працювати, тому що це обіцяло нещастя. Також на Михайла прийнято було влаштовувати мирські братчини – вся родина, сусіди і друзі збиралися за одним столом і браталися, просячи один у одного вибачення. Існував звичай, за яким перед Михайлом потрібно було посваритися з якогось дріб'язкового питання, а вже 19 вересня миритися за столом і брататися, щоб не конфліктувати весь рік.

Також українці цікавилися, тим, що у вівторок, 17 вересня англійський футбольний клуб Челсі приймав іспанську Валенсію в рамках групового раунду Ліги чемпіонів. Матч завершився перемогою іспанського клубу з рахунком 0:1.

Таким чином, "Валенсія" з трьома очками посідає друге місце в групі H і поступається лише "Аяксу" у різниці пропущених та забитих голів.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

 

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- у Львові вкотре оголосили конкурс на будівництво Палацу спорту на Сихові;

- у 2018 році Олена Кондратюк задекларувала 8,2 млн грн готівки, швейцарські годинники та брендову сумку Hermes, а її чоловік має ікону Святого Миколая XVIII століття;

- Львівська міськрада платитиме оренду за напівзруйнований монастир кармелітів;

- екс-нардепка Ірина Подоляк претендує на посаду заступниці міністра культури, молоді та спорту України;

- У 2018 році в.о. керівника львівського управління ДБР Віталій Стець задекларував 688 тис грн доходу та подарунок у негрошовій формі;

помер екс-депутат Львівської міської ради та тренер спортивного клубу "Золотий Лев" Юрій Кардашевський;

- у ВРУ планують створити комісію, яка розслідуватиме зміни власників українських інформаційних телеканалів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.