Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Форсюк

ukrinform.ua

Четвер, 19 вересня 2019, 12:07

Львів'янка стала заступницею міністра інфраструктури

Наталія Форсюк

Наталію Форсюк призначили заступницею міністра інфраструктури України.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Вчора, 18 вересня, на своєму засіданні уряд призначив Наталію Форсюк заступницею міністра інфраструктури. 

Наталію Форсюк, директор CoST в Україні, що забезпечує прозорість використання публічних коштів під час будівництва об'єктів інфраструктури. Раніше вона працювала юристкою на Львівському заводі автонавантажувачів й була керівницею виробничого підприємства деревообробної сфери із данськими інвестиціями.

Форсюк закінчила ЛНУ ім. І. Франка.

У своїй декларації про доходи за 2018 рік Форсюк вказала 1 395 808 грн доходу від підприємницької діяльності, дві квартири у Львові, авто Volkswagen Passat вартістю 191 900 грн, а також рахунки у банках на 296 298 грн, 3 094 євро та 306 479 грн.

Нагадаємо, раніше екс-директорку департаменту освіти Львівської ОДА Любомиру Мандрій призначили заступницею міністра освіти і науки України та звільнили Павла Хобзея з посади першого заступника міністра освіти і науки України.

А уродженку Львова Валерію Коломієць призначили заступницею міністра юстиції України.

Додамо, 30 серпня Верховна Рада обрала прем'єр-міністра та затвердила новий склад уряду. Міністром інфраструктури призначили Владислава Криклія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.