Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 13 листопада 2012, 12:26

Михальчишин залякав Чаленка

Новообраний депутат Верховної ради Юрій Михальчишин, представник ВО "Свобода" разом з друзями зустріли вчора ввечері у центрі Львова журналіста Олександра Чаленка, який мав намір взяти участь у дискусійному клубі "Митуса".

Михальчишин дорікав Чаленкові за те, що останній назвав його у одному зі своїх матеріалів "жалкий трусишка". У цілях безпеки, учасники дискусії вирішили провести засідання клубу не у Музеї історії релігії, а в Дзизі.

Попри грізний вигляд і солідну свиту, Михальчишин так і не отримав відповіді від Чаленка, ніхто у результаті сутички не постраждав.

Натомість свободівець на своїй сторінці у соцмережах наступним чином висловив своє враження з приводу вчорашнього засідання клубу "Митуса": "Трапилась сьогодні цікава культурологічна подія: клістирна антиукраїнська тусовка збирала у Львові круглий стіл, на який не придумали нічого кращого, як запросити одіозних потвор Владіміра Корнілова та Алєксандра Чалєнка".

джерело: zaxid.net

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.