Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЦНАП

Середа, 25 вересня 2019, 14:30

Вартість реконструкції будівлі ЦНАПу у Рудному зросла на майже три мільйони гривень

ЦНАП

Станом на сьогодні вартість ремонтних робіт збільшилася від 5,6 до 8,5 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Найближчим часом на вул. Грушевського, 55 у смт. Рудно відкриють ЦНАП. Наразі тут завершено зовнішні та внутрішні роботи будівлі, закуплено техніку та обладнання та роботи на подвір’ї коло будівлі.

1-й поверх будівлі буде призначений для прийому мешканців міста та  надання їм адміністративних послуг, а 2-й поверх будуть використовувати для публічних зустрічей та навчань.

Як наголошують в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради, новий ЦНАП буде просторим, матиме електронну систему керування чергою, доступом до мережі wi-fi та можливістю оплатити послуги "на місці".

"Офіс поділений на функціональні зали: рецепція (Інформаційна довідка), де можна отримати бланк заяви, інформаційну картку адміністративної послуги з переліком документів, зареєструватись в електронній системі керування чергою; зала очікування та написання заяв; дитячий куточок; операційна зала, зона вільного доступу до інтернету" – йдеться у повідомленні.

Загальна вартість робіт зі створення ЦНАП в Рудно складає 8,5 млн грн. Замовником робіт є Залізнична районна адміністрація, виконавцем – ТзОВ "Економбуд-ЛВ".

Нагадаємо, у лютому цього року Львівська міська рада повідомила про ремонтні роботи в новій будівлі ЦНАП в Рудно. Однак вартість ремонтних робіт збільшилася від 5,6 до 8,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.