Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святослав Вакарчук

Четвер, 26 вересня 2019, 17:30

Вакарчук скеровуватиме потенції Зеленського у потрібне русло

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук обіцяє слідкувати, щоб діяльність команди Зеленського не призвела до великих проблем в країні.

Про це сьогодні під-час прес-конференції повідомив лідер фракції "Голос" у Верховній Раді Святослав Вакарчук.

"Я чую такі слова від різних політологів або журналістів, що мовляв ви теж тепер влада. В тих повноваженнях, які нам дала Конституція – так. Але саме монобільшість і президент несуть зараз повну відповідальність за виконавчу владу в країні. І саме на них лежить ця відповідальність. "Голос" зробить все, щоб вони не наробили дурниць або не робили тих речей, які призведуть до великих проблем в країні" – зазначив Святослав Вакарчук.

За його словами, сьогодні вони мають можливість вказувати на помилки команди Зеленського і робити все для того, щоб закони були кращими, адже існує "небезпека узурпації влади командою Зеленського".

"Ми це побачили в перший же день, коли пачками почали вноситися зміни до конституції... Але саме на них лежить відповідальність за виконання цих законів" – додав Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, під час першого засідання у Верховній Раді створили депутатську групу "За майбутнє" та п'ять депутатських фракцій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", "Батьківщина", "Європейська солідарність" і "Голос". Головою Верховної Ради обрали керівника партії Слуга народу Дмитра Разумкова. 

До фракції "Голос" входять 6 нардепів з Львівщини: Святослав Вакарчук, Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський, Наталія Піпа (мажоритарниця, округ №115), Ярослав Рущишин (мажоритарник, округ №116), Галина Васильченко (мажоритарниця, округ №118).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.