Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель у Львові

Понеділок, 30 вересня 2019, 10:30

З жовтня в Україні запрацюють нові правила будівництва готелів

готель у Львові

У нових змінах значно посилено обов’язкові вимоги дотримання пожежної безпеки будівель готелів та запроваджено нові сучасні системи пожежогасіння.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

З 1 жовтня 2019 року в дію вступають нові зміни у державні будівельні норми щодо проектування будівель готелів. Вони є обов’язковими до виконання проектувальниками під час нового будівництва та реконструкції цих об’єктів.

У нових ДБН посилена обов’язкова пожежна безпека готелів – введена можливість використання ефективних систем пожежогасіння тонкорозпиленою водою та сучасні системи раннього виявлення загроз і надзвичайних ситуацій.

Також, як зазначив Лев Парцхаладзе, передбачені обов’язкові вимоги влаштовувати сучасні системи роздільного сортування сміття.

Крім цього, нові норми відміняють обов’язкове влаштування телефонів-автоматів, абонентських ящиків, театральних та залізничних кас, перукарень, торговельних кіосків та медпунктів у будівлях готелів та рекомендують влаштовувати вхід до готельних номерів лише за безконтактними картками, а в номерах тризіркових і вище готелів додатково влаштовувати системи охоронної сигналізації.

В нових ДБН також унормовано та рекомендовано передбачати доступ до інтернету у кожному готельному номері.

Нагадаємо, нещодавно Мінрегіон запровадив вимогу щодо обов'язкового проектування систем роздільного сортування сміття у готелях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.