Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

очисні споруди

П'ятниця, 4 жовтня 2019, 17:50

Львівська фірма здійснить реконструкцію очисних споруд у Стрию

очисні споруди

Стрийська міськрада замовила за 1,9 млн грн проект реконструкції очисних споруд в селі Добряни у фірми зі Львова.

Госпрозрахунковий відділ капітального будівництва при Стрийському міськвиконкомі провів тендер у системі ProZorro із виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію каналізаційних очисних споруд м. Стрия, яке переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 23 вересня, участь у ньому взяли ПП "Науково-виробнича фірма "Екотоп" та ПП "Ріал", які запропонували за роботу 1 980 000 грн й 1 992 000 грн відповідно. Переможцем обрали ПП "Науково-виробнича фірма "Екотоп", а очікувана вартість послуг становила 2 000 000 грн.

Як вказано у закупівлі, згідно із програмою економічного та соціального розвитку Стрия на 2019 рік, яку затвердила Стрийська міська рада, планова продуктивність очисних споруд, що знаходяться у селі Добряни на вул. Набережна, 51 й збудовані ще у 1978 році, має бути 20000 тисяч куб.м на добу.

У проект реконструкції має входити: архітектурно-будівельна частина; технологічна частина: генеральний план; кошторисна документація; пожежна безпека; підіймально-транспортне обладнання; опалення та вентиляція; теплопостачання; внутрішнє електропостачання та освітлення; електросилове обладнання та автоматизація електроприводів; автоматизація технологічних процесів; диспетчеризація та телемеханіка; зв'язок та сигналізація; організація будівництва.

Крім цього, у проекті реконструкції мають бути враховані вимоги щодо вжиття заходів для захисту довкілля від забруднення.

За даними порталу YouControl, ПП "Науково-виробнича фірма "Екотоп" зареєстроване у Львові з 1995 року, займається дослідженням й експериментальними розробками у сфері інших природничих і технічних наук. Власником фірми є львів'янин Орест Горак, а керівником – Ігор Івашко. Розмір статутного капіталу підприємства становить 20 грн.

Нагадаємо, у Пустомитівському районі планують збудувати очисні споруди за 14 млн грн, а "Львівводоканал" увійшов у десятку найбільших забруднювачів води в Україні за 2018 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.