Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Середа, 2 жовтня 2019, 12:33

Мальський заперечує капітуляцію України внаслідок затвердження формули Штайнмаєра

Маркіян Мальський

Маркіян Мальський вважає, що погодження формули Штайнмаєра щодо виборів на окупованому Донбасі не означає капітуляції України.

Про це сьогодні на позачерговій сесії Львівської обласної ради заявив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

"Ніхто нікого не здав, жодної капітуляції немає. Повірте, є багато сил, які мріють на сьогоднішній день розділити Україну. Війну з Росією перетворити на громадянську війну. Від цього ми ослабнемо з вами, а ворог виграє. Ніяких виборів під дулом кулеметів не буде. Закон про особливий порядок місцевого самоврядування буде новий, його розроблятиме парламент в тісній взаємодії з суспільством" – наголосив Маркіян Мальський.

За його словами, остаточно формула врегулювання конфлікту на Донбасі буде визначена на зустрічі в Нормандському форматі.

Я вважаю, що сьогоднішнє звернення (щодо недопущення капітуляції України у російсько-українській війні – ред.) є передчасним" – додав Мальський.

Зазначимо, сьогодні Львівська обласна рада розглядає заяву щодо неприпустимості відведення Збройних Сил України від меж тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях та проведення виборів на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, сьогодні вночі у представники Національного корпусу влаштували акцію протесту під стінами обласного управління СБУ проти погодження владою "формули Штайнмаєра" щодо виборів на окупованому Донбасі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.