Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський палац мистецтв

Середа, 2 жовтня 2019, 13:31

У Львові пройде фестиваль краси та здоров’я Artbeauty

Львівський палац мистецтв

3-7 жовтня Львівський палац мистецтв організовує другий фестиваль краси та здоров’я Artbeauty.

Фестиваль проходитиме в рамках дванадцятої виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник».

За словами організаторів, метою фестивалю є демонструвати усім, що краса, здоров’я та спорт є взаємопов’язаними у житті та мають дуже важливе значення.

«Краса у всіх проявах – девіз цьогорічного фестивалю «Artbeauty». В рамках фестивалю буде багато цікавих заходів: майстер-клас Святосслава Султана «5 факторів потужного публічного виступу, мініквест «Пірати карибського моря» від Genius Quest, лекція «Предметна фотозйомка в сучасних продажах та візуальній рекламі» Володимира Соріна, показ мод від творчої школи Павла Табакова, інклюзивний показ мод в супроводі камерного оркестру Андрія Гука, а також майстер-клас від Оксани Сокол «Вибійка в сучасному одязі», лекція «Коли хобі стає бізнесом. Лайфхаки розвитку свої справи через соцмережі та виставки від Наталії Ясючені та багато іншого», – розповіла представник організаторів Каріна Сафінська.

«Даним фестивалем ми показуємо, що в сучасному світі, аби стати успішним та щасливим, дуже важливо бути красивим не лише зовнішньо. Красива людина має бути в першу чергу здорова, спортивна, розумна, смілива, вона має мати багатий внутрішній світ. Тому в рамках фестивалю ми запланували не лише покази мод, а й багато лекцій, квестів та майстер-класів  для саморозвитку і вдосконалення. Запрошуємо усіх. Буде цікаво», – прокоментував захід директор Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.