Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 3 жовтня 2019, 18:15

3 жовтня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 3 жовтня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що англійський "Ліверпуль" з великими труднощами обіграв австрійський "Зальцбург" в результативному матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів. Зустріч на "Енфілді" завершилася з рахунком 4:3.

Також цікавилися новиною про те, що "Динамо" їде в гості до "Лугано" в рамках другого туру Ліги Європи-2019/20. Поєдинок "Лугано" – "Динамо" відбудеться 3 жовтня в Санкт-Галлені на стадіоні Кібунпарк.

"Динамо" стартувало в Лізі Європи з домашньої перемоги над "Мальме", яка започаткувала вдалу серію Олексія Михайличенка – його підопічні виграли 4 матчі в усіх турнірах, не пропустивши жодного гола. "Лугано" в першому турі групового етапу ЛЄ мінімально поступилося Копенгагену, а загалом безвиграшна серія команди в усіх турнірах складає 7 матчів.

Динамо підходить до гри на третьому місці української Прем'єр-ліги, а "Лугано" – на передостанньому місці швейцарської Суперліги.

Ці запити набрали понад 2 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- нардепу Оресту Саламасі з Слуги народу допомагатимуть 9 помічників, з них 2 – за гроші;

- у Львові на вулиці Стрийській хочуть зробити нове перехрестя;

- львів'яни просять знести депресивні недобудови на Тракті Глинянському;

- у Львові створили Штаб захисту України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.