Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

викрадення авто

патрульна поліція

Понеділок, 7 жовтня 2019, 11:35

У Львові на Пасічній патрульні затримали двох викрадачів авто

викрадення авто

Чоловіки відкрили та намагалися викрасти два автомобілі Mazda.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора, екіпаж патрульної поліції отримав виклик на вулицю Пасічну, де зі слів заявника перебувають двоє підозрілих осіб та заглядають у вікна автомобілів.

"Інспектори поїхали туди, проте нікого на місці вже не було. Тоді вони сказали заявнику, що від'їдуть неподалік, та попросили його поспостерігати за місцем і подзвонити, якщо повернуться невідомі" – повідомили в Патрульній поліції.

Невдовзі патрульні отримали телефонний дзвінок від заявника. Чоловік повідомив, що особи повернулися та відкрили два автомобілі Mazda.

"Екіпаж негайно поїхав туди. Особи, які вже сиділи за кермом автомобілів, побачили патрульних, вибігли з авто та почали втікати. Патрульні побігли за чоловіками та затримали одного з них" – йдеться у повідомленні.

Перевірка в базі показала, що на 31-річного чоловіка є ухвала Тернопільського районного суду про затримання та доставлення для притягнення до відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.