Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

очисні споруди

Вівторок, 8 жовтня 2019, 10:36

Поблизу Львова не збудують нові очисні споруди

очисні споруди

Солонківська сільрада скасувала будівництво очисних споруд на своїй території.

Солонківська сільська рада скасувала тендер у системі ProZorro на будівництво очисних споруд на території села Солонка Пустомитівського району, що знаходиться поблизу Львова, яке переможець тендеру мав здійснити до 31 грудня 2020 року.

Перший аукціон мав відбутися 2 вересня, однак торги відмінили через брак учасників (жодна фірма не подала свої документи для участі у закупівлі). Повторний аукціон оголосили на 19 вересня, однак учасників знову не було й його відмінили. Додамо, очікувана вартість послуг становила 14 404 805,60 грн. 

Як вказано у закупівлі, очисні споруди мали працювати в автоматичному режимі без обслуговуючого персоналу, тут мала бути аварійна звукова та світлова сигналізація, дистанційний контроль за процесом очистки стічних вод, виведення інформації про роботу очисних споруд на дисплей контролера, наявність системи управління якістю, яка б відповідала вимогам стандарту ISO.

Гарантійний термін обслуговування очисних споруд повинен був бути не менше 5 років.
Нагадаємо, "Львівводоканал" увійшов у десятку найбільших забруднювачів води в Україні за 2018 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.