Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бруківка

Середа, 9 жовтня 2019, 12:42

Для ремонту вулиці Генерала Чупринки передали нову бруківку з центру Львова

бруківка

Під час ремонту вул. Генерала Т. Чупринки використають 55 кв.м бруківки з вулиць Галицького району.

Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення безплатно передати бруківку на баланс Франківської районної адміністрації. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, ЛКП "Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району" має передати на баланс Франківської РА 55 кв.м бруківки, отриманої при ремонті вулично-шляхової мережі Галицького району у попередні роки.

Цю бруківку планують використати для капітального ремонту внутрішньоквартальних доріг та тротуарів на вул. Генерала Т. Чупринки, 59.

Нагадаємо, ЛКП "Львівавтодор" отримав 69,23 кв.м бруківки з площі Двірцевої, якою облаштують вул. Замарстинівську, а також під час ремонту вул. Вузької використають 150 кв.м бруківки з вулиць Галицького району.

Додамо, у квітні 2019 року "Львівавтодор" отримав 89 куб.м безкоштовної бруківки для замощення дорожнього покриття, а 19 липня міськрада передала 87 кв.м бруківки для замощення алеї у Личаківському цвинтарі.

Усю бруківку, яка залишається після ремонту вулиць, використовують для ліквідації пошкоджень дорожнього покриття під час поточного ремонту доріг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.