Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

новобудова на Сихові

city-adm.lviv.ua

Середа, 9 жовтня 2019, 16:55

Львівські Раки присунуть на Сихів нову 16-поверхівку

новобудова на Сихові

Львівська міськрада дозволила збудувати 16-поверхівку впритул до сусіднього будинку на вул. Бережанській, 56.

Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими закладами громадського обслуговування та гаражем на вул. Бережанській, 56.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Дозвіл на будівництво отримали Богдана Рак, Роман Рак, Орест Шуманський, Дзвенислава Рак, Олексій Рак, Галина Остальська, Євген Рак, Євген Рак, Ольга Остальська, Олександра Остальська, Юрій Остальський та Тарас Рак.

Нову багатоповерхівку зведуть на двох земельних ділянках, площами 0,1000 га та 0,0660 га, які перебувають у приватній та комунальній власності відповідно. Всі ділянки призначені для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку й належать до земель житлової та громадської забудови.

У Львівській міськраді постановили, що висота багатоповерхівки не повинна перевищувати 48 метрів, тобто 16 поверхів, оскільки земельні ділянки розміщені у зоні багатоповерхової житлової забудови відповідно до плану зонінгу Сихівського району. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 47%.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Хуторівка за 179 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.