Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 11 жовтня 2019, 14:50

Не дати талантам згаснути – наше основне завдання – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк відвідав виставку картин Міжнародного живописно-графічного пленеру «Батилиман 2008-2013».

Про це повідомляє прес-служба Львівського обласного осередку партії.

«Господь дарує нам усім покликання, щоби допомогти відкрити таланти й здібності, які маємо, і щоб ми віддавали їх на служіння іншим», – про це говорить Папа Римський Франциск. Нині, попри насичену роботу у комітеті, знайшов час відвідати дійсно унікальну виставку картин Міжнародного живописно-графічного пленеру «Батилиман 2008-2013».

Перебуваючи в оточенні визначних художників країни, зловив себе на думці в тому, що наша країна дійсно має багаті та різноманітні таланти і основне завдання – не дати їм згаснути, знайти ті передумови, аби розвивати їх натхненніше.

Виставка «Батилиман 2008-2013» – це результат десяти кримських сесій і презентує понад сто живописних та графічних творів художників, для яких Крим назавжди залишиться Україною» – наголосив народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.