Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

театр ім. Леся Курбаса

photo-lviv.in.ua

Вівторок, 15 жовтня 2019, 17:00

Театру імені Леся Курбаса шукають керівника

театр ім. Леся Курбаса

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду директора-художнього керівника Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади директора-художнього керівника Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса, що на вул. Леся Курбаса, 3.

Основні вимоги до претендента: вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст); стаж роботи у сфері культури не менше 3 років; володіння державною мовою; здатність виконувати посадові обов’язки директора-художнього керівника закладу культури.

Документи від кандидатів приймають з 10 жовтня до 8 листопада. А пропозиції щодо участі представників громадських організацій у конкурсній комісії з відбору кандидатів на цю посаду приймають до 25 жовтня. Перше засідання комісії з конкурсного добору має вівдбутися 19 листопада.

Нагадаємо, директором театру імені Леся Курбаса є Микола Береза, він очолює театр з вересня 2012 року.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.