Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

earth-chronicles.ru

Четвер, 15 листопада 2012, 11:11

Львівська міськрада схвалила комплексну екологічну програму на 2012-2016 роки для Львова

Вчора, 14 листопада, депутати Львівської міськради прийняли ухвалу про затвердження комплексної екологічної програми на 2012-2016 роки для Львова.

 

Про це Варіантам повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Екологічна програма, розроблена інститутом екології Карпат НАН України, у першій частині висвітлює стан природніх ресурсів у місті, окреслює основні чинники, які негативно впливають на екологічний стан. Друга частина програми – це заходи, які необхідно провести для покращення екологічної ситуації у Львові і для більш комфортного життя мешканців та гостей міста», – зазначено у повідомленні.

Програма розглядає такі проблеми, як: зменшення викидів шкідливих речовин в повітря, уникнення неприємного запаху у місті, будівництво полігону та упорядкування сміттєзвалища.

Окрім того, програма передбачає паспортизацію водних об’єктів та їх охорону, низку протиерозійних та протикарстових заходів на землі, а також збереження зелених насаджень та збільшення території об’єктів природо-заповідного фонду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.