Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівелектротранс

Середа, 16 жовтня 2019, 17:00

У Львові не придбали уніформу для водіїв трамваїв і тролейбусів

Львівелектротранс

Львівелектротранс скасував закупівлю уніформи для водіїв електротранспорту та придбав робочий спецодяг для своїх працівників.

Львівське комунальне підприємство "Львівелектротранс" провело тендер у системі ProZorro на спецодяг, який переможець тендеру має надати до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 6 вересня. Закупівля складалася із трьох лотів. Перший лот – придбання 309 штук спецодягу для служби енергогосподарства вартістю 325 480 грн. Участь у ньому взяли дві компанії: ТОВ "Росе" та ТзОВ "Компанія Стиль", які запропонували за свої послуги 461 028 грн та 356 586 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "Росе", а очікувана вартість послуг становила 1 752 050 грн.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Росе" з 2011 року зареєстроване у Львові, займається виробництвом верхнього одягу. Керівником фірми є Юрій Гайдук, а власниками – львів'янка Галина Стоянівська та Марія Мокрицька (місто Шумськ Тернопільська область). Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 грн. 

На другий та третій лоти (закурівля 571 одиниці спецодягу для інших служб вартістю 421 690 грн та закупівля 1 408 одиниць уніформи для водіїв вартістю 1 004 880 грн) подалася лише ТОВ "Росе", через що їх відмінили, адже для участі в торгах необхідно менше двох тендерних пропозицій.

Додамо, спецодяг для служби енергогосподарства складається з бавовняного костюму – куртки й комбінезона. Натомість уніформа для водіїв мала складатися із футболки водія (бавовняна тканина зі змішаними волокнами), куртки для водія (на спині логотип), теплої куртки для водія (на спині логотип), штанів водія. 

Нагадаємо, у липні Львівська міськрада затвердила нову ліврею для трамваїв, тролейбусів та автобусів, а раніше у Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою зобов'язати комунальників оприлюднювати фотозвіти із прибирання електротранспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.