Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда сиру

ДФС

Середа, 16 жовтня 2019, 13:58

У Шегині затримали українця на контрабанді понад 100 кілограмів сиру

контрабанда сиру

Мешканець Львівщини намагався незаконно провезти 130 кілограмів сиру, 50 з яких були сховані у запасному колесі автівки.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Сьогодні вночі, 16 жовтня, у пункті пропуску "Шегині-Медика" львівські митники зупинили мешканця Львівщини, який на автомобілі Toyota Previa намагався проїхати через смугу спрощеного контролю "зелений коридор".

Під час перевірки авто митники знайшли 130 кілограмів твердого сиру, з них 50 були заховані у запасному колесі, що було прикріплене під машиною.

"Відверто кажучи, навіть японці – виробники Toyota могли б здивуватись від "вдосконалення" невідомими майстрами цієї моделі авто. Адже його оригінальну версію обладнали низкою перегородок і нашпигували туди 80 кг твердого сиру. Найоригінальнішим сховком стало перероблене запасне колесо, в яке наш співвітчизник наладував майже 50 кг сиру", – йдеться у повідомленні.

Дії зловмисника підпадать під ч. 1 ст. 483 Митного Кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією, а також товарів, транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами, що використовувалися для переміщення товарів.

Товар та автівка були вилучені, а справу скерували до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.