Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Четвер, 17 жовтня 2019, 12:18

Вакарчук хапає у парламенті Бога за бороду

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук заявив, що Голос позиціонує себе у Верховній Раді як надпозиція.

Про це у інтерв'ю Українській правді повідомив лідер фракції Голос у Верховній Раді Святослав Вакарчук.

За його словами, фракція Голос позиціонує себе у Верховній Раді як "надпозиція".

"Це не є ні опозиція, ні коаліція. Ми свідомо не ставимо себе в ситуацію "а баба Яга проти", тому що деколи багатьом політичним силам вигідно себе позиціонувати як опозицію до діючої влади. Для нас, для Голосу, це було б неправильно" – пояснив Святослав Вакарчук.

Він додав, що готовий підтримувати всі прогресивні позитивні ідеї, які пропонує президент, уряд та монобільшість у ВРУ.

"Ми будемо голосувати за їхні законопроекти, ми будемо їх поправляти, будемо їх вдосконалювати... Як тільки у партії Голос буде реальна політична можливість впливати на ситуацію в країні через виконавчу владу, ми будемо розглядати цю пропозицію" – наголосив Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, під час першого засідання у Верховній Раді створили депутатську групу За майбутнє та п'ять депутатських фракцій: Слуга народу, Опозиційна платформа – За життя, Батьківщина, Європейська солідарність і Голос. Головою Верховної Ради обрали керівника партії Слуга народу Дмитра Разумкова. 

До фракції Голос входять 6 нардепів з Львівщини: Святослав Вакарчук, Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський, Наталія Піпа (мажоритарниця, округ №115), Ярослав Рущишин (мажоритарник, округ №116), Галина Васильченко (мажоритарниця, округ №118).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.