Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 17 жовтня 2019, 16:25

У львівському гуртожитку п'яний чоловік погрожував охоронцю пістолетом

поліція

Чоловік здійснив постріл з пістолета у гуртожитку на вулиці Науковій, внаслідок події не постраждав.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У поліцію 16 жовтня о15:50 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Науковій невідомий чоловік порушує громадський порядок, погрожує охоронцю гуртожитку та здійснив постріл з пістолета.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції та працівники інших підрозділів. Поліцейські затримали зловмисника та встановили його особу. Ним виявився 23-річний мешканець міста Жовква, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Охоронець гуртожитку, 47-річний львів’янин, з яким у зловмисника виник конфлікт, внаслідок події не постраждав.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за хуліганство . Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. 

Зловмисника поліцейські затримали невдовзі cуд обере йому міру запобіжного заходу. Предмет, схожий на пістолет, правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження.

Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.