Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Четвер, 17 жовтня 2019, 16:50

На Бродівщині у супермаркеті затримали чоловіка з пакетом набоїв

львівська поліція

Поліцейські вилучили у місцевого мешканця більше двох сотень набоїв.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

З 1 по 31 жовтня триває місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються у них незаконно, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності. 

В Бродівське відділення поліції 16 жовтня надійшло повідомлення від працівника одного із супермаркетів міста про те, що невідомий чоловік намагався викрасти товар.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили його особу. Ним виявився раніше судимий 26-річний житель району.

Під час огляду пакету, який він мав при собі, було виявлено 186 патронів калібру 9 мм, 22 патрони калібру 5,45 мм, 1 патрон калібру 7,62 мм,  2 травматичні патрони та предмет, схожий на штик ніж. За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов та хотів продати. Поліцейські усе вилучили та скерували на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.