Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка

Львівський палац мистецтв

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 11:45

Осінній Салон – 2019 пройде у Львівському палаці мистецтв

виставка

Львівський палац мистецтв готується до Міжнародної мистецької виставки Осінній Салон – 2019.

За словами генерального директора палацу Юрія Візняка, виставка є безумовно найочікуванішою подією осені.

«Цей особливий проект є синтезом мистецтв, адже під час його проведення зустрічаються не лише художники, а й культурні діячі, літератори, композитори, співаки, музиканти і актори. Тут створюється особлива мистецька аура, що об'єднує та заохочує до спілкування шанувальників мистецтва та творчих особистостей», – розповів Візняк.

«Я особисто запрошую кожного відвідати «Осінній Салон-2019» і надихнутися цією особливою культурною атмосферою, поспілкуватися з цікавими людьми, дізнатися для себе багато нового, адже під час Салону перетинаються різні мистецькі течії і стилі, відбувається діалог між креативним і традиційним, розгортається панорама реального стану сучасного мистецтва», – додав він.

Відкриття Львівського Осіннього Салону відбудеться 8 листопада о 16:00 год у виставкових залах Львівського палацу мистецтв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.