Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

відеоспостереження

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 15:26

У ратуші встановлять камери з системою розпізнавання облич

відеоспостереження

Управління безпеки встановить у місті камери, які дозволять відслідковувати та розшукувати людей у режимі реального часу.  

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

У Львові встановлять 32 відеокамери з системою розпізнавання облич, що дозволить відслідковувати та розшукувати людей у режимі реального часу.

Як зазначають в управліні безпеки міста, камери з такою системою встановлять центральній частині міста, міській раді та на вокзалах. До того ж, цього року встановлять 10 роботизованих камер на великих площах для огляду скупчення осіб.

"Львів поступово розбудовує міську систему відеоспостереження. Розпочали ми ці розбудови у 2015 році. На сьогоднішній день у нас є загальноміських 170 камер відеоспостереження. Вони зосереджені переважно у людних місцях: перехрестях, заїздах у місто, площах тощо.

Зараз ми запроваджуємо систему, яку ми проаналізували минулого року, з розпізнавання обличь. Наразі вона запрацює у центральній частині міста, міській раді та на вокзалах. До того ж, цього року також буде встановлено 10 роботизованих камер на великій площах для огляду скупчення осіб", – зазначив начальник управління безпеки міста Юрій Діль. 

Нагадаємо, відео камери також встановлять у всіх львівських трамваях. Таку технічну вимогу навіть пропишуть при закупівлі нового електротранспорту. Це пов’язано із заходами безпеки як для водіїв електротранспорту, так і для пасажирів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.