Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Понеділок, 21 жовтня 2019, 14:30

Батьківщина підтримує посилення відповідальності за фальсифікацію ліків – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Батьківщина у ВРУ проголосувала у першому читанні за законопроєкт щодо відповідальності за фальсифікацію лікарських засобів.

Фракція ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України проголосувала у першому читанні за законопроєкт «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за фальсифікацію лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів (№1152-1), передає прес-служба Львівського обласного осередку партії.

Як повідомив з парламентської трибуни народний депутат «Батьківщини» Михайло Цимбалюк, Рахункова палата України оприлюднила дані своєї перевірки за якою підтвердила, що попередній Уряд закуповував неякісні ліки.

«Єдино правильна позиція – посилити кримінальну відповідальність за закупівлю та постачання неякісних ліків. Окрім того, потрібно стати на заваді тому, щоб Міністерство охорони здоров’я не закупляло лікарських засобів з мінімальним терміном придатності», – зазначив Михайло Цимбалюк.

За словами політика, «Батьківщина» готова долучитися до доопрацювання цього законопроєкту перед розглядом його у другому читанні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.