Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Понеділок, 21 жовтня 2019, 16:35

У Стрию затримали жінку, яка намагалася обікрасти місцеву мешканку

поліція

Жінка намагалася вкрасти сумку та заволодіти золотим ланцюжком потерпілої, а коли це не вдалося – зірвала з руки браслет.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

19 жовтня близько 14:10 години в Стрию поліцейські затримали на вулиці Львівській жінку, яка намагалася втекти від потерпілої та двірника, що допомагав її затримати.

Правоохоронці встановили особу зловмисниці – раніше судимої 25-річної стриянки. За словами потерпілої, 54-річної місцевої мешканки, вона намагалася вкрасти сумочку, яку та залишила на вулиці біля будинку. Жінка вибігла з помешкання та завадила зловмисниці це зробити. Тоді молодиця спробувала заволодіти її ланцюжком. А коли це не вдалося, то зірвала з руки золотий браслет.

За фактом відкрите кримінальне провадження за замах на злочин та грабіж. Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до 4 років.

Зараз вирішується питання щодо обрання зловмисниці міри запобіжного заходу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.