Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літак

Середа, 23 жовтня 2019, 10:44

Через туман два літаки не змогли сісти у львівському аеропорту

літак

Літак з Вільнюса відправили здійснити посадку в аеропорт в Румунії, а рейс Модліна очікував покращення метеоумов в "зоні очікування".

Про це повідомив Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні у зв’язку із несприятливими метеоумовами, рейс авіакомпанії Wizz Air з Вільнюса не зміг здійснити посадку в аеропорту м. Львова та сів у румунському аеропорту Клуж. Рейс авіакомпанії Ryanair з Модліна очікував покращення метеоумов в "зоні очікування" та вже здійснив посадку в аеропорту м. Львова.

В напрямку львівського летовища вилетіли рейси авіакомпаній Wizz Air з Берліна та Ernest з Мілана. З невеликою затримкою вилетіли Turkish Airlines зі Стамбула. Покращення погодних умов - з 10:00.

Відзначимо, що вчора аеропорт Львів, будучи резервним, приймав весь день рейси з Києва. Також 5 рейсів з Києва були скеровані у Львів сьогодні вночі – це літаки авіакомпаній Ernest, Буковина та Sky Up.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.