Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

wcdt.com.ua

П'ятниця, 16 листопада 2012, 12:14

Турагенція у Львові обдурила клієнтів на 200 тис. грн.

Правоохоронці порушили кримінальну справу проти власників туристичної агенції, які обдурили місцевих мешканців майже на 200 тис. грн.

 Про це Варіантам повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Шахраї брали із замовників гроші, але нічого не бронювали. Коли туристи приїжджали за путівкою відпочивати, на місці на них ніхто не чекав.

Обдурені львів’яни почали звертатись до міліції. Після того, як до Галицького РВ відразу із заявами на одну й ту ж туристичну агенцію звернулись кілька обдурених людей, правоохоронці вирішили її перевірити. Виявилось, що у компанії закінчилась ліцензія.

«Ліцензії не мали, але й надалі надавали туристичні послуги. Так, шахраї заробили близько 200 тис. грн.  Однак після того, як власники отримували гроші й уклали договір, вони забували про те, що обіцяли замовникам», – зазначено у повідомленні.

Проти 51-річного чоловіка та його 21-річної доньки порушена кримінальна справа за ознаками ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.