Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Понеділок, 28 жовтня 2019, 15:07

Wizz Air запустив рейс зі Львова до Кіпру

аеропорт "Львів"

З 28 жовтня лоукостер Wizz Air два рази на тиждень літатиме з аеропорту Львів до Ларнаки на Кіпрі.

Про це повідомив Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького на своїй сторінці у Facebook.

Угорський авіаперевізник Wizz Air з 28 жовтня додав один маршрут до Львова. Зокрема, від сьогодні лоукост літає 2 рази на тиждень (у п’ятницю та понеділок) зі Львова до Ларнаки на Кіпрі. А тривалість польоту становить три години.

"Завантаженість перших рейсів майже 100%. Сьогодні продано по 228 квитків в обидві сторони (на виліт прибуло 224 пасажири). Вартість квитків стартує від 709 гривень" – наголосили у аепорорті Львова.

Зазначимо, рейс Львів – Ларнака є 11 напрямком, який авіакомпанія Wizz Air відкрила у аеропорті Львова.

Додамо, угорський лоукост Wizz Аir працює в Україні з 2008 року. Тривалий час компанія здійснювала польоти лише у Київ, втім навесні 2017 року вона повернулась і до Львова, запровадивши авіарейси до Берліна і Вроцлава.

У березні 2018 року було додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон – Лутон. У кінці жовтня стартували рейси у Вільнюс та Братиславу, в середині грудня – у Франкфурт-Хан, а з 3 березня 2019 року – у Копенгаген.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.