Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Софія Федина

Вівторок, 29 жовтня 2019, 09:50

Софійка Федина добазарилась до статусу репресованої

Софія Федина

Депутат з Слуги народу подав заяву до Генпрокуратури на Софію Федину через ролик на ютубі.

Про це повідомляє Укрінформ. 

Вчора заступник голови Комітету Верховної Ради із питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Качура з фракції "Слуга народу" подав заяву до Генпрокуратури та Держбюро розслідувань про вчинення злочину депутатом від Європейської солідарності Софією Фединою.

За його словами, Федина негативно висловлювалася на адресу президента Володимира Зеленського.

"Я подав заяву про вчинення злочину до правоохоронних органів: до Генеральної прокуратури і ДБР. Я надіюсь, що у нас буде ця справа розслідувана, тому що все-таки у нас правова держава і я вважаю неприпустимим, коли навіть окремі активісти або народні депутати дозволяють собі заклики до насильницького повалення влади або в тому числі фізичної розправи, бо пролунав заклик гранату кинути…

Тому я, як народний депутат, направив відповідну заяву, вона вже була зареєстрована правоохоронними органами, після цього, згідно з Кримінально-процесуальним кодексом, протягом 24 годин буде внесено її до ЄРДР. І буде розслідуватись", – зазначив Качура.

Зазначимо, Софія Федина висловила обурення спілкуванням Зеленського із добровольцями в Золотому, заявивши, що президент поводиться так, ніби вважає себе безсмертним. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.