Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

newzz.in.ua

П'ятниця, 16 листопада 2012, 14:38

Бабуся відкрила свою гуральню на Стрийщині

65-річна мешканка Стрийщини у власній квартирі виготовляла та продавала алкогольні напої, за що тепер повинна сплатити 39 тис. грн. штрафу.

 

Про це Варіантам повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Стрийська пенсіонерка у власній квартирі організувала «маленький» бізнес. Спирт, розведений водою збувала громадянам у пляшках різних ємностей. Слід зазначити, що жодного офіційного дозволу на провадження алкогольного бізнесу бабуся не мала. Більше того,  жінка зовсім не переймалась якістю спирту, який використовувала у домашній гуральні», – зазначено у повідомленні.

Правоохоронці виявили та вилучили 12 л водно-спиртової суміші із квартири літньої пані.  Відповідно до висновку експерта, виготовлена алкогольна продукція не відповідала вимогам діючого державного стандарту по міцності та вмісту сивушних масел.

Підприємлива бабуся вже притягалась до відповідальності за аналогічний злочин, проте сплата штрафу в розмірі 17 тис. гр.. не зупинила її. Як пояснила вона сама, виготовленням та збутом сурогату займалася через скрутне матеріальне становище.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.