Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Четвер, 31 жовтня 2019, 13:46

Кондиціонер у громадському транспорті Львова обійдеться в 30 тисяч гривень

львівські маршрутки

Вартість закупівлі для міста автобусів, трамваїв і тролейбусів з кондиціонерами зросла на 30 тис грн.

Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради розповів начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

"Зараз до Львова розпочинаються поставки 50 тролейбусів, на баланс "Львівелектротрансу", з кондиціонерами. Крім того, при закупівлі наступних 100 автобусів і 10 трамваїв, які передбачені угодою з ЄІБ, передбачається встановлення кондиціонерів" – наголосив Орест Олеськів.

За його словами, вартість придбання автобусів із кондиціонерами зростає, орієнтовно, на 30 тис грн.

Зазначимо, у вересні депутати підтримали електронну петицію про заборону закупівлі громадського транспорту для Львова без кондиціонерів.   

За словами автора петиції кондиціонування в громадському транспорті потрібно не лише для комфорту пасажирів, але й для збереження їхнього здоров'я. Крім цього, автор петиції пропонував знизити вартість проїзду у громадському транспорті, в якому відсутнє опалення в зимовий період чи кондиціонування в літній. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.