Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 31 жовтня 2019, 14:25

У Львові змінили порядок виступів громади на засіданнях міської ради

Андрій Садовий

Львів'ян, які хочуть виступити на сесії з питаннями, невключеними до порядку денного, заслуховуватимуть на початку засідання.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. 

Сьогодні, 31 жовтня, на сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу "Про затвердження порядку виступів членів територіальної громади міста Львова на пленарних засіданнях Львівської міської ради". За проголосували 33 депутати.

Відповідно до нового порядку, мешканці, які хочуть виступити на сесії з питанням, якого немає у порядку денному, не повинні чекати до кінця пленарного засідання, коли починають розглядати "Різне". Відтепер їм надаватимуть слово на початку сесії.

Також проектом порядку пропонують подавати заяву на виступ не лише у паперовій формі через ЦНАП, але й у формі електронного звернення. 

Нагадаємо, минулого року на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за внесення змін до регламенту міськради 7-го скликання щодо запровадження години запитань до міського голови. Тоді ж депутати внесли зміни до регламенту Львівської міськради щодо початку роботи пленарних засідань сесії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.