Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новий Розділ

П'ятниця, 1 листопада 2019, 12:31

Для запуску опалювального сезону у Новому роздолі мають ліквідувати пориви у системах

Новий Розділ

Окрім вирішення фінансових проблем, у Новому Роздолі мають ліквідувати пориви у сестемах теплопостачання. 

Про це повідомляє РБК-Україна. 

Під час години запитань до уряду міністр розвитку громад Альона Бабак зазначила, що для запуску опалювального сезону у Новояворівську мають вирішити не лише фінансові проблеми, але й ліквідувати чимало технічних провалів. 

"Поки не ліквідовані окремі прориви на системах теплопостачання. Також система ще не повністю заповнена водою", – зазначила Бабак. 

Вона також наголосила, що Новороздільська ТЕЦ має  307 млн грн заборгованості за спожитий природний газ перед НАК "Нафтогаз". 

"1 жовтня голова уряду дав доручення АРМА погасити заборгованість підприємства, що здійснює управління теплоцентралями у місті Новий Розділ. На сьогодні уряд працює зі Львівською ОДА. Ми дуже сподіваємося, що в найближчі терміни буде вирішено питання з опаленням", – додала міністерка Бабак. 

Нагадаємо, вчора комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила терміново скерувати з резервного фонду Львівщини 2,7 млн грн на запуск опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі. 

Додамо, раніше міськрада Нового Роздолу відмовлялась від коштів резервного фонду для запуску місцевої ТЕЦ.

Зазначимо, наприкінці вересня 2018 року тендерний комітет АРМА обрав компанію "Гарант Енерго М" управителем активів, арештованих у рамках кримінального провадження щодо ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ" й звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.