Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Синютка

Фб Олега Синютки

П'ятниця, 1 листопада 2019, 13:55

Синютка і Порошенко прогулюють нотації Разумкова у Львові

Олег Синютка

Олег Синютка та Петро Порошенко не прийшли на засідання ВРУ у перший день впровадження штрафів за прогули.

Про це стало відомо з сторінки народного депутата від Європейської солідарності Олега Синютки на його сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 1 листопада, набув чинності закон про позбавлення нардепів виплат за пропуски засідань Верховної ради без поважної причини, який Верховна Рада прийняла 16 жовтня 2019 року.

Відповідно до закону, якщо нардеп протягом місяця протягом однієї чергової сесії Верховної Ради без поважних причин не бере участі в більш ніж одній третині засідань ВРУ або більш ніж половині засідань комітету, до складу якого він входить, то йому не відшкодовуються витрати, пов'язані з виконанням депутатських повноважень, за відповідний місяць.

У перший день дії цього закону прогуляли засідання парламенту народні депутати від Європейської солідарності Олег Синютка та Петро Порошенко. Нардепи в цей час перебували у Львові, вони взяли участь у відзначенні 101-шої річниці проголошення Західноукраїнської Народної Республіки та вшанували пам’ять Січових стрільців і вояків УГА.

Зазначимо, під час прийняття законопроекту про прогули, були присутні у залі, але не голосували за нього майже всі члени фракції ЄС, включно із Синюткою та Порошенком.

Нагадаємо, екс-очільник Львівсьокї ОДА Олег Синютка пройшов до парлементу у складі партії Європейська солідарність. Він був під 8 номером у списку. Президент Володимир Зеленський звільнив його з посади голови Львівської ОДА 11 червня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.