Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміття на Львівщині

lviv.dei.gov.ua/

Понеділок, 4 листопада 2019, 12:15

На Старосамбірщині виявили несанкціоноване сміттєзвалище

сміття на Львівщині

Сміття орієнтовною площею 232 м² розсташоване на території Слохинівської сільської ради.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Працівники Інспекції при здійсненні державного контролю за додержанням природоохоронного законодавства виявили несанкціоноване складування твердих побутових відходів на території Слохинівської сільської ради Старосамбірського району Львівської області.

Сміття орієнтовною площею 232 м²  розташоване за  межами населеного пункту. На час проведення держконтролю власника відходів не встановлено.

Матеріали перевірки скеровали у Старосамбірське віділення поліції Самбірського ВП ГУ НП у Львівській області та Старосамбірську районну адміністрацію для встановлення винних осіб та вжиття заходів реагування.
 
Нагадаємо, в серпні цього року поблизу Арени Львів виявили незаконне сміттєзвалище, де невідомі викинули будівельні відходи та сміття.
 
Додамо, наприкінці травня у Городоцькому районі виявили стихійне сміттєзвалище, а того ж місяця на Львівщині ліквідували 11 несанкціонованих сміттєзвалищ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.